keyboard_arrow_left Terug naar ons team

Tycho van Lith

Ooit begonnen als één van de freelancers bij het ontstaan van Be Remarkable in 2013, en nu terug als interim (creatieve) business consultant binnen dit jonge, maar vooral creatieve bedrijf! Na 5 jaar als freelancer marketing consultant/concept developer werkzaam te zijn geweest begon mijn zoektocht naar corporate ervaring. Ik ben hierna enkele jaren in dienst geweest van andere bedrijven waar ik veel kennis heb opgedaan aan zowel klant- als bureauzijde, maar ook in verschillende rollen zoals: projectmanager, relatiemanager, product marketing consultant en meer.

Be Remarkable, haar mensen en Ben Breedveld ben ik in mijn afwezige jaren niet uit het oog verloren. Ik heb het bedrijf zien groeien tot waar het nu staat en met veel plezier heb ik mij wederom aangesloten om onze visie; durven, denken, doen, verder uit te zetten bij onze klanten.

Wil je met mij sparren over een nieuw concept? Een offerte opvragen voor een mooi opdracht of een kop koffie drinken om eens van gedachten te wisselen? Neem gerust contact met mij op.


 

Contact opnemen