keyboard_backspace Terug naar het overzicht

SaaS oplossing voor lokale werkgelegenheid


Een ontmoetingsplek voor

Lokaal talent en ondernemers

Lokale ondernemers verbinden aan werkzoekenden in hun directe omgeving. Een ijzersterke formule, zo blijkt. Uw Stad Werkt bouwt een zeer lokaal vacatureplatform op maat. Ze voorzien hiermee in vraag en behoefte bij zowel lokale ondernemers die graag werknemers dichtbij huis treffen, als voor werkzoekenden die hun kennis en expertise in hun vakgebied dichtbij huis kunnen uitvoeren. Be Remarkable bouwt de platforms zelf, heeft de branding en positionering bepaalt en is manager van alle vacaturestromen op de platforms. Meerdere Nederlandse gemeenten zijn al aangehaakt en met succes. De platforms werpen overal vrijwel direct hun vruchten af. Be Remarkable is trotse grondlegger van het concept, dat met zoveel impact zoveel mooie matches realiseert.

Nog een stapje verder

Met nieuwe modules

Onlangs heeft Uw Stad Werkt haar platform verder uitgebreid met de 'Vrijwilligers module'. Met deze module kunnen non-profit organisaties vacatures voor vrijwilligers op de diverse steden platformen plaatsen. 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Meer informatie over deze projecten?

Wij vertellen u graag meer over projecten uit het verleden en nieuw werk waar wij mee bezig zijn. Neem contact met ons op voor een kennismaking!