keyboard_backspace Terug naar het overzicht

Vacatureplatform voor stichting met vijf vestigingen


DE UITDAGING

Hoe geven we de ouderzorg een positief imago?

SZR (Stichting Zorgcentra Rivierenland) biedt zorg voor ouderen, chronisch zieken en revalidanten, zowel thuis als in de zorgcentra. Dit doen zij met 1.000 medewerkers en 500 vrijwilligers op 5 locaties in Nederland.

Werken in de ouderenzorg, het is hard werken maar je maakt echt het verschil. Wie je bent is net zo belangrijk als wat je kunt. En dat wordt gezien. Dit willen we met het vernieuwde vacatureplatform voor SZR overbrengen op de doelgroep.

Veelzijdigheid opdracht

Voor het nieuwe vacatureplatform van SZR hebben wij niet enkel een slim platform weten te realiseren, maar hebben wij ook de emotie en uitstraling van de stichting terug laten komen. Dit resulteerde in een sprekend en wervend platform dat bovendien is gekoppeld aan een recruitment ATS.

format_quote

Begin de dag met een lach én eindig de werkdag met een lach


Carla, zorgmedewerker bij SZR

Visueel aansprekend platform

In de ouderenzorg werk je met mensen. Een belangrijk uitgangspunt was om dit te laten zien op het platform. Door aansprekend beeldmateriaal te gebruiken van échte zorgmedewerkers heeft het platform een uitnodigende en positieve uitstraling gekregen.

Koppeling het HRM software

Naast het visuele aspect moest de site ook op technisch vlak aan alle wensen voldoen. Hiervoor hebben we een koppeling gelegd met een extern recruitmentsysteem. Hierdoor hoeven vacatures niet handmatig geplaatst te worden en worden sollicitaties vanuit één systeem beheerd.

Ook een vacatureplatform ontwikkelen?

Be Remarkable ontzorgt uw bedrijf of organisatie volledig online. Ons team van 15 specialisten zoekt continue naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Op basis daarvan adviseren en informeren wij u over het bereiken van de doelstellingen van uw bedrijf.

Contact opnemen