keyboard_backspace Terug naar het overzicht

Registratie app voor handhygiƫne


Observeren in 4 klikken

En kostenbesparend

Hygiëne in de zorg is een hot item, maar vooral iets waar Hands in Control zich al jaren actief voor inzet. Met slimme applicaties en door optimaal gebruik te maken van diverse technische toepassingen, biedt Hands in Control inzicht en houvast als het gaat om hygiëneregels in bijvoorbeeld ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Be Remarkable ontwikkelde de software, bouwde de applicaties en beheert alle technische toepassingen die in de praktijk gebruikt worden. Handhygiëne was nog nooit zo belangrijk en wij zijn trots om onderdeel te zijn van deze prachtige oplossing.

Bekijk de website hier.

Nog een stapje verder

Met de HIC App

Hands In Control is een webapplicatie voor ziekenhuizen die het monitoren van handhygiëne makkelijker en efficiënter maakt, door middel van een intuïtieve interface en realtime rapportages. Hands in Control is geschikt voor iedere telefoon en gefocust op een optimale gebruiksvriendelijkheid.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Meer informatie over deze projecten?

Wij vertellen u graag meer over projecten uit het verleden en nieuw werk waar wij mee bezig zijn. Neem contact met ons op voor een kennismaking!