Over ons

Wat in 2013 begon als een samenwerking tussen Ben Breedveld en diverse zzp'ers met verschillende skillsets, liep uit tot wat wij op dit moment Be Remarkable mogen noemen. Inmiddels ruim 8 jaar later, werken wij met 15+ professionals voor meer dan 40+ MKB- en internationale opdrachtgevers. Omdat het bij een internetbureau van belang is dat u de spreekwoordelijke 'klik' ook met ons voelt, vertellen wij graag wat meer over ons...

Sinds 2013

Altijd in ontwikkeling

In de periode waarin Be Remarkable totstand kwam, had ondernemend Nederland het zwaar. Toch weerhield dit ons er niet van om het full-service internetbureau te starten. Be Remarkable moest er komen, met als doel om een laagdrempelige aanwinst te zijn voor iedere onderneming zonder marketing afdeling of ter ondersteuning daarvan. Om de vele verschillende marketing en developmentdiensten te kunnen leveren werkte Be Remarkable in die tijd samen met freelancers. Zo ontstonden er door de jaren heen betrouwbare partnerships. Juist die freelancer zijn nu, jaren later in vaste dienst bij Be Remarkable en zorgen voor een sterke fundering en het waarborgen van de kwaliteit voor u als opdrachtgever.

Onze samenwerking

We doen het samen

Door de jaren heen is ons team verder uitgebreid en hebben wij nu voor iedere 'tak van sport' een expert om u als bedrijf mee te ondersteunen. Er zullen altijd nieuwe tools, technieken en strategieën bijkomen, maar u mag van ons verwachten dat wij voorop staan om deze ons kenbaar te maken en u daarmee te kunnen ondersteunen.